просто літо...


 Літо...Сидячи на  сонці, коли промені ніжно торкаються обличчя, вітерець похитує листячко дерев над головою, і вся ця музика природи заспокоює і обгортає приємним теплом..Роблячи своїми руками декупаж, колаж, рисунки, листівки переключаєш свої думки на творчість, і забуваєш про свій сум, створюючи щось нове і прекрасне, даючи життя новим відчуттям...Мелісовий чай з приємною музичкою в затишному кафе, може наштовхнути на нові роздуми, ідеї, прекрасні свіжі етюди.. Телефонний дзвіночок до близької людини, що розуміє тебе з пів-слова, завжди зігріє душу і наповнить підтримкою та любов"ю.
  Насправді, гармонія є в нашій душі, просто треба зупинитись помовчати,вимкнути всі голоси, страхи, соціум, конкуренцію, та інші провокаційні моменти, прислухатись до дитини, що живе в кожному з нас. Саме в дитячих мріях, наша відповідь на всі дорослі запитання.
   Можливо сум, дискомфорт - це те, що штовхає нас на нові траєкторії в житті, нові враження, вчинки, переміщення в просторі, створює нові зустрічі, нові можливості, а також виводить нас на якісно новий близький рівень спілкування з людьми і самим Творцем!!!
   Таким чином, сум - це рушійна сила змін  в нашому серці та житті.Це як змії, мурашки, таргани - здається, що в них  хорошого? Але без них екосистема не була б повною та довершеною.....

Comments

  1. September.
    I'm running along an avenue of trees.
    already I hear the sound of the leaves under my feet.
    fallen leaves tell that summer is just a memory.
    Autumn begins to be seen and heard.
    I don’t like autumn because anticipates the winter:
    the season of the great cold.
    the nature stops.
    the colors are dull, pale, sad.
    animals are silent.
    I like spring because it anticipates the summer.
    the summer, the sun, the heat, the colors.
    our skin breathes.
    emanates feelings.
    gives off the scent of our sweat.
    new loves born in summer.

    ReplyDelete

Post a Comment