Національний відбір конкурсу краси “Жінка Україна-Всесвіт 2021”

 


15 вересня 2021р.
Національний відбір конкурсу краси “Жінка Україна-Всесвіт 2021”
У Львівському Національному Академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбувся національний відбір конкурсу краси “Жінка Україна-Всесвіт 2021” під егідою “Жінка Східна Європа”. Серед 13-ти фіналісток журі обирало трьох найкращих, які представлять Україну та Східну Європу на найпрестижніших світових конкурсах краси: ”MRS. UNIVERSE”, “WOMAN OF THE UNIVERSE” і “MRS. EUROPE”.
Організатор та національний директор конкурсу, людина, яка вперше привезла цей конкурс в Україну, переможниця «Mrs.TOP of UNIVERSE» 2018 року Уляна Оксенюк. Ведучі вечора: харизматичний Леонід Мартинчик та вишукана Дар’я Трегубова. Конкурсантки виходили на сцену Опери у вечірніх і ділових костюмах (білого кольору), вечірніх платтях і в автентичних національних строях із приватної колекції Роксоляни Шимчук. У жінок звичного для пацанок дефіле у купальниках не було 🙁
Паузи у виходах панянок-конкурсанток заповняли відомі артисти: італійська співачка Мартіна Сівіллі, композитор та піаніст Євген Хмара, скрипаль-віртуоз Олександр Божик та Іванна Митроган, переможець “Голосу країни” Ігор Грохоцький, а також балету у супроводі симфонічного оркестру під орудою Народного артиста України Богдаана Мочурада.
Національний відбір конкурсу краси “Жінка Україна-Всесвіт 2021” під егідою “Жінка Східна Європа” — це не конкурс про “мир у всьому світі”, чи конкурс “краса врятує світ”, — це подія, створена, щоб надихати інших жінок, додавати їм сили йти вперед попри всі труднощі, які виникають у їхньому житті. Адже всі учасниці національного відбору не лише красиві, але й успішні, реалізовані жінки, кожна із власною історією успіхів та падінь. Усі вони переможниці: матері чотирьох дітей, власниці благодійних фондів, організаторки допомоги нужденним, засновниці власних бізнесів, хтось із них втратив, докорінно змінив і побудував нову успішну кар’єру, хтось переміг рак, хтось поборов недугу своєї дитини, а хтось вчиться з нею жити і радіти життю. Працюють наші фіналістки у найрізноманітніших сферах: фінансах та нерухомості, маркетингу та ритейлу, медицині та фармації; в індустрії краси, туристичній та дизайнерській царинах; займаються інвестиціями та підприємництвом, перекладацькою та викладацькою роботами. У всіх наших жінок великий життєвий досвід, вони переборювали різні труднощі, долали перешкоди, і попри все йшли до своєї мети, залишаючись вдячними, щасливими, добрими, ніжними та чуйними. Ми пишаємося кожною з них! І щиро переконані, що всі наші жінки гідні вшанування!
Поважне журі визначило переможців у кількох номінаціях.
«Жінка глядацьких симпатій» - Наталя Іваненко (№10);
«Місіс Львів-2021» - Наталя Антонів (№8);
«Супер модель Україна-Всесвіт» - Маріанна Батура (№2);
Віце «Жінка Україна-Європа» - Ірина Косенко (№3);
«Жінка Україна-Європа» - Зоряна Богдан (№1);
(представлятиме Україну на найпрестижнішому континентальному конкурсі краси "Місіс Європа"! Він розпочнеться уже через тиждень 21-28 вересня в столиці Естонії Таллінні).
Віце місіс «Жінка Україна-Всесвіт» - Олена Купчик (№7);
«Жінка Україна-Всесвіт» - Олена Мороз (№5)
(Представлятиме Україну на світовому конкурсі краси "Жінка Всесвіт 2021", який відбудеться в Болгарії у жовтні цього року)
Віце «Жінка Україна-Всесвіт» - Марія Карпінська (№12);
«Жінка Україна-Всесвіт» - Ярина Андрущенко (№11)
(Представлятиме Україну на найпрестижнішому 45-му ювілейному світовому конкурсі краси "Жінка Всесвіт 2021". Щорічно в цьому конкурсі бере участь більше 120-ти учасниць з різних куточків світу. Цього року він відбуватиметься в листопаді в Сеулі - столиці Південної Кореї).
Організатори шоу запросили в якості почесних гостей переможиць попередніх конкурсів з України та закордону. Серед них - чарівна львів'янка Оксана Бобошко.

Comments